Over ons

Over ons

 

Bloemenstudio Tia wist zich snel door heel Europa te verspreiden. Zo vestigde het bedrijf zich in Denemarken (1993), Polen (1996), Duitsland (2001), Oostenrijk (2002), in Nederland (2003), Frankrijk (2004) en tenslotte in België en Luxemburg (2006). De meest recente uitbreiding vond plaats in Engeland en Ierland met de overname van eFlorist (2010), dat sinds 1947 bloemen levert in het VK.
Met meer dan 10.000 aangesloten bloemisten zijn we nu Europa’s grootste netwerk van bloemenagentschappen. Als lid van Teleflor International met 54.000 partnerbloemisten kunnen we ook in bijna elk gebied ter wereld dezelfde dag bezorgen.

2005 – Bloemenstudio Tia ontvangt prijs voor e-commerceplatform

In 2005 ontving Bloemenstudio Tia de prijs voor het modernste e-commerceplatform van Europa. Vooral de mogelijkheid voor klanten om naast het bestellen van bloemen een eigen adresboek aan te maken en herinneringen voor speciale gelegenheden in te voeren in de kalender, was voor de jury overtuigend.

2007 – Bloemenstudio Tia viert zijn 25-jarig jubileum

In 2007 vierde Bloemenstudio Tia zijn 25e verjaardag met 1.500 bloemisten in Barcelona. Voor deze speciale gelegenheid was er een extravagante bloemenshow. Hoogtepunt van het evenement was de presentatie van de bekende bloemenkunstenaars Gregor Lersch en Klaus Wagener, die de gasten in vervoering brachten met hun inspirerende creaties.

2010 – Bloemenstudio Tia neemt Gift2day over

In 2010 nam Bloemenstudio Tia Gift2day over, een merk in de Zweedse cadeau-industrie. Een logische stap, want kleine cadeautjes passen prachtig bij bloemen en zijn een nuttige aanvulling op het assortiment.

2012 – Bloemenstudio Tia viert zijn 30-jarig jubileum met een nieuw logo

Ter gelegenheid van haar 30-jarig jubileum wil Bloemenstudio Tia een beslissende stap in de toekomst zetten. Daarom presenteren we dit jaar ons nieuwe logo: onze Bloemenstudio Tia vogel. Het nieuwe logo is een icoon en geeft precies weer wat we doen. Als een vogel die ook een bloem is, symboliseert ons logo de sympathieke ambassadeur die onze bloemen over de hele wereld draagt.

… en de ondernemersgeest leeft voort!

Dit zijn wij

Internationale bloemenleverancier

Bloemenstudio Tia bloeiende internationale bloemenleverancier
Sinds het begin in 1982 is het voor ons belangrijk om mensen bij elkaar te brengen door middel van bloemengroeten. Samen met onze bloemisten bieden we een gemakkelijke en veilige manier om vrienden, familieleden, collega’s en geliefden blij te maken, te waarderen of te onthouden.

Ook streven we ernaar om het dagelijks leven van onze aangesloten bloemisten gemakkelijker te maken en bij te dragen aan het succes van de onderneming.

Tegenwoordig zijn we Europa’s grootste bloemistennetwerk. Waar, naar wie en wanneer u bloemen wilt sturen, wij regelen het – of u nu bloemen naar de grote stad of naar het platteland wilt sturen.

Sinds de oprichting heeft Euroflorist zijn hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Inmiddels zijn we vertegenwoordigd in in totaal 12 landen, waaronder Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Groot-Brittannië en Frankrijk. Euroflorist is al 30 jaar op de markt. Lees meer over onze bedrijfsgeschiedenis in het volgende overzicht.